#TEAMRED

Bästa

teamet!

Redcarpet är en modern digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag att avancera sin digitala närvaro över hela Sverige. Vi brinner för det vi gör. Vår filosofi är att varje dag ha roligt på jobbet och leverera resultat över förväntan till våra kunder. Här hittar du ett härligt gäng med marknadsförare, SEO- /SEM-tekniker, Google-experter och tekniker som är experter på annonsering på sociala medier, så som Facebook, Instagram och LinkedIn. Var och en avancerar vi inom våra kanaler och ser även till att bredda oss som team och dela med oss av våra kunskaper och vår expertis. Vi ser oss aldrig som färdigutbildade och tar varje möjlighet vi får till utbildning, både att lära oss själva och att få lära ut.

Redcarpet hjälper kunder att öka sin konvertering på ett effektivt sätt genom att driva relevant trafik till deras site eller webbshop, oavsett vilken digital kanal det gäller. Vi har både bred kunskap och spetskompetens med många års erfarenhet inom våra expertområden och är extra vassa inom e-handel. Vi har erfarenhet av flera beprövade strategier som innebär både direkta och indirekta konverteringar. En konvertering kan betyda ett avslutat köp i kassan, ett ifyllt formulär eller att få besökaren att landa på en viss undersida. Redcarpet kan se till att ditt företag använder en fungerande metod som genererar resultat i form av ökade intäkter. Vi paketerar ett koncept anpassat till ditt företag och för dina målgrupper för att öka varumärkeskännedomen genom långsiktiga varumärkeskampanjer. Vi kan hjälpa er oavsett hur små eller stora ni är som företag, så var inte rädd att ta kontakt även som småföretagare!

Tekniknördar 90%
Kvinnor/män 50%
Blåögda 40%
Tränar regelbundet på kontorets gym 90%
Nära släktingar i annat land 70%
Kaffedrickare 85%

Grundare med

track record

Nicholas Almanakis och Fabian Guerrero är grundare till Redcarpet och två välkända profiler i branschen. De har track record på leverans på kvalitativ marknadsföring från välrenommerade SEO-byråer. 

Men vad skiljer då oss som team från alla andra? Vi själva skulle nog säga att det är själva mixen i teamet, att vi är en skön blandning av väldigt olika personer och personligheter! Här finns allt från vitlöks-fanatiker till lökfobi, kaffe-maner till tedrickare, blå personligheter till röda. Tillsammans har vi digitala superkrafter. Vi älskar att jobba tillsammans, lägga tid på våra kunder såväl som på varandra och vi umgås gärna på fritiden. Varje år sliter vi som ett team för att kunna resa ihop för att utvecklas tillsammans ännu mer. Vi ser oss själva som starka individer, där du kan hitta just din hjälte, men allra starkast är vi ändå tillsammans. Och tillsammans kan vi uppnå allt för våra kunder! Läs mer om våra hjältar nedan.

Snabblänkar till hela marknadsföringsteamet!

Klicka på personens namn för att scrollas ner till informationen om just den personen.
Vill du komma i kontakt med oss? Scanna QR-koden vid respektive person för att lägga in deras kontaktuppgifter direkt i din mobil!

Nicco

Almanakis

VD / Sociala Medier

Nicholas Almanakis, en av grundarna till Redcarpet, har tidigare arbetat som fotograf, både för privatpersoner och företag.

Detta gör honom till en Facebook-ads-tekniker med det lilla extra! 
Att kunna bildspråk och se dess nyanser, i kombination med kampanjmaterial för såväl sociala medier som Googles displaynätverk,
är en stor fördel och har hjälpt många kunder genom åren som tekniker.

På fritiden mekar han med sina veteranmopeder.
När tid finns blir det ett och annat mopperally med likasinnade.

Kontakta Nicco Almanakis
 • Scanna till adressbok
 • 0322 - 209951
 • nicco@redcarpet.se

Fabian

Guererro

SEM / SEO

Fabian Guerrero, en av grundarna till Redcarpet, har tidigare jobbat som SEM-specialist på den välrenommerade byrån Brath AB och som Head of SEM på Teveo. Hans expertis är inom Google Ads, Google shopping och Youtubeannonsering. Han är också van att utveckla digitala strategier. Ett annat expertområde är e-handel där Fabian har jobbat med varumärken/företag i varierande storlekar. Fabian älskar sitt jobb, är driven och har alltid kunden i fokus.

På fritiden spelar Fabian saxofon eller tränar på den lokala MMA-klubben.

Kontakta Nicco Almanakis
 • Scanna till adressbok
 • 0322 - 209952
 • fabian@redcarpet.se

Sanna

Oltegen

SEM / Influencer Marketing

Sanna har under flera års tid arbetat utomlands i olika länder inom den finansiella sektorn. Hennes år som riskhanterare på den internationella banken PayPal har gjort henne till en utmärkt analytiker med ett öga för detaljer och en expert inom networking.

Sanna är en kreativ person som alltid har älskat konst och form, vilket är en utmärkt egenskap att ha i sin roll. På fritiden flödar den konstnärliga ådran i olika former som i heminredning och tavlor.

Kontakta Sanna Oltegen
 • Scanna till adressbok
 • 0322 - 209953
 • sanna@redcarpet.se

Astrid

Ahlander

SEM / Outreach

Astid är ett av våra senaste tillskott med en rykande färsk examen inom webbkommunikation. Hon stärker vårt team med sin spetskompetens inom Google Ads och Outreach.

Astrid älskar långa skogspromenader och tacokvällar om helgerna.

 • 0322 - 209957
 • astrid@redcarpet.se

Oliver

Björkdahl

Sociala Medier / Grafik

En ung talang med vilja av stål! Nu står radarn inställd på att bli en erkänd annonstekniker inom sociala medier.

Oliver har ett brinnande intresse för formgivning, grafisk design, annonsutveckling och marknadsföring.

Han har tidigare arbetat som fastighetstekniker, logistikingenjör och med andra mindre projekt där han arbetat med både produktion, kundkontakt och marknadsföring.

Oliver har arbetat en hel del med bildbehandling och har ett stort intresse för Photoshop, som han gärna utvecklar på sin fritid.

När Oliver är ledig spenderar han helst tid i fjällen på sin snowboard eller i skogen vid en brasa med en kopp kaffe i handen.

Kontakta Oliver Björkdahl
 • Scanna till adressbok
 • 0322 - 209956
 • oliver@redcarpet.se

Oliver Bernard

Östbäck

Grafisk formgivare / Sociala Medier

Oliver Bernard Östbäck är vår kreativa spjutspets som arbetar som grafiska formgivare och annonstekniker för sociala medier! Han hjälper er ta fram snygga annonser som återspeglar just ert varumärke.

Bernard (som vi brukar kalla honom) är en riktig mångasysslare som utöver Redcarpet arbetar som bland annat musiker och turnéledare. När han inte är hos oss är han formodligen ute på turné någonstans i Europa.

 • 0322 - 209955
 • bernard@redcarpet.se

Rebecca

Lenells

SEO / Web

Rebecca är en social och kreativ person med öga för både design och analys, en stark kombination. Hon har lätt för att se mönster i siffror och har en naturlig förmåga att analysera och dra slutsatser, vilket är en styrka inom all marknadsföring. Tidigare har hon arbetat främst som Grafisk Designer med både stillbild, rörlig bild och text inom TV-sport och webbdesign. Hon har ett inre driv och är den typ av person som ser fram emot varje måndag morgon och en ny arbetsvecka.

Rebecca är lite av en Adobe-nörd och stortrivs i program som Photoshop, InDesign och Premiere Pro, inte bara på arbetstid utan även mycket på fritiden. Hon älskar också att ta en träningsrunda på sin paracykel eller sitta i timmar och pyssla med sina barn.

Kontakta Rebecca Lenells
 • Scanna till adressbok
 • 0322 - 209954
 • rebecca@redcarpet.se

Christian

Persson

E-handelsstrateg

Christian är 39 år ung, men har lång erfarenhet inom att driva e-handel och han har haft flera framgångsrika webbshoppar, varav den första startades 2010. Han är vår e-handelsexpert med stor erfarenhet av både export och import, samt är en fena på att ta fram strategier och metoder som får en e-handel att blomstra.

Christian har ett lönsamt och realistiskt tänk och arbetar mycket med att effektivisera e-handeln. Han älskar att förhandla med leverantörer både på produktnivå och kring inköpen, men även kring alla merkostnader. Hos oss arbetar Christian enbart med våra egna e-handelsprojekt.

På fritiden kör Christian gärna motorcykel eller andra aktiviteter som ger adrenalinkickar!

Kontakta Christian Persson
 • Scanna till adressbok
 • 0322 - 209959
 • christian@redcarpet.se

Är det du

som är vårt nästa stjärnskott?

Är du övertygad om att du hade platsat i #TEAMRED?

Älskar  du att arbeta i en bransch där det gäller att hålla sig uppdaterad?

Vill du ha kul på jobbet och vara en del av vår fantastiska laganda?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Twittra om oss
Share on linkedin
Tipsa en kollega
Share on email
Skicka en länk