Optimering

Visuell och teknisk

kommunikation

På Redcarpet sammanfogar vi den visuella kommunikationen, stödet för Google och de analytiska insikterna. Konverteringsoptimering och teknisk SEO i ett – vi kallar det för ”Siteoptimering”.  Det innebär bästa möjliga service för dig som kund med optimala förutsättningar för din site och ditt varumärke online!

SEO sökmotoroptimering Sökmotoroptimera för Google
Hur besökare ser en sida
Hur besökaren ser en sida VS. Google
Hur Google ser en sida

Siteoptimering -

anlita ett team av experter

Vi är ett team av experter som arbetar nära varandra varje dag. Vi rör oss obehindrat mellan kanalerna och kan därmed snabbt åtgärda problem som är både tekniska, visuella, informativa och grafiska. Hos oss har vi minimerat mellanhänder – vilket gör vår tjänst ”Siteoptimering” både tids- och kostnadseffektiv!

 

När du anlitar vårt siteoptimeringsteam får du en komplett lösning som optimerar din site för både besökare och Google. Vi vet vad som krävs för att hjälpa ditt varumärke framåt inom grafisk kommunikation och vilken underliggande teknisk information som är nödvändig för SEO (Search Engine Optimization). Att sökoptimera din sajt är A och O för att driva trafik till din hemsida och väl på plats måste sajten leva upp till din målgrupps förväntningar och krav på grafisk design och information. 

 

94% av dina besökare tar beslut baserat på hur din hemsida ser ut

Undersökningar visar att 94% av dina besökare direkt kommer avfärda dina produkter eller tjänster om din hemsida inte motsvarar deras förväntningar. Därför är det oerhört viktigt att alla detaljer på din hemsida såsom grafisk form, textmaterial, navigering och informationsflöde är så bra och genomtänkt som möjligt – annars riskerar du att förlora 94% av dina potentiella affärer. 

 

5 miljarder sökningar

på Google varje dag

De flesta av oss använder Google för att hitta vad vi letar efter på nätet. För att kunna lyckas med din hemsida måste den anpassas för Googles algoritmer – annars har du inte en chans att nå fram i bruset. Vi har många års erfarenhet kring sökmotoroptimering och kan hjälpa dig att reda ut vad som behöver göras för att få en så sökbar hemsida som möjligt. 

Genom att hjälpa Google para ihop din hemsida med relevanta sökningar, kan du nå just de som söker efter det du och ditt företag erbjuder. Tänk vilken potential! Och det är gratis!

 

0
5 miljarder sökningar varje dag!

Effektivisera
din onlineaffär

Vi ser ett agilt arbetssätt som en förutsättning för att lyckas idag och vår expertis inom digital marknadsföring, grafisk kommunikation och teknisk SEO-optimering gör vår tjänst “Siteoptimering” komplett på ett sätt som få andra aktörer erbjuder idag. Vi ser de olika delarna i vår tjänst som lika viktiga pusselbitar för att du skall lyckas med dina affärer online. Lösningen ligger i vår flexibla arbetsmodell där vi fokuserat på att ta bort mellanhänder, hitta synergieffekter och därmed också effektivisera dina onlineaffärer.

 

Redcarpet erbjuder en komplett Siteoptimering med resurser inom en rad olika områden såsom SoMe-gurus, SEO-experter, konverteringsoptimerare, Google analytiker, UX-designers, kommunikatörer och grafiska producenter.

Nicco Almanakis
VD

Här är teamet

som jobbar med Siteoptimering

Rebecca Lenells SEO-expert

Rebecca
Lenells

SEO / Web

Oliver_medium

Oliver Bernard
Östbäck

Grafisk Formgivare / Sociala Medier

Fabian Google Ads expert annonsering

Fabian
Guerrero

SEO / SEM

Tre anledningar

till att välja siteoptimering

Genom att siteoptimera för både besökare och Google får du ett långvarigt resultat i toppen. Gillar besökarna din sida, så brukar sökmotorerna också göra det!

Besökare har högre förtroende för det organiska resultatet än det betalda. Vem som helst kan betala för översta placeringen men bara bra sidor lyckas komma högst i det organiska resultatet.

Skapa förtroende bland dina besökare och optimera upplevelsen på din webbplats.  Vi har många års erfarenhet av konverteringsoptimering och kan hjälpa dig att ta vara på trafiken på din webbplats!

Svar på vanliga

frågor om Siteoptimering

Din webbplats är din varumärkesbärare – både visuellt ut mot kund och gentemot sökmotorerna. En väloptimerad hemsida är nödvändig för att öka dina förutsättningar till lyckade affärer online oavsett bransch.  

Att konvertera betyder att omvandla. I marknadsföringsbranschen pratar vi oftast om en konvertering när ett besök eller klick har omvandlats till en kontakt eller ett köp. Konverteringsmål är olika beroende på vilken produkt eller tjänst du arbetar med. 

SEO står för Search Engine Optimization och innebär en rad olika möjligheter för  att optimera din webbplats för att visas högre i sökresultatet hos sökmotorerna. 

Båda marknadsföringsmetoderna jobbar med sökmotorer, Search Engine. SEO Optimerar sidan för sökmotorer, SEM Marknadsför sidan med annonser i sökresultatet.

Tre andra tjänster

som ger bra synergieffekt tillsammans med denna tjänst:

Visualisera söket med hjälp av sociala medier. Vi kan skapa attraktiva retargetingannonser som riktar sig mot dina tidigare besökare som kommit in via sökannonser under tiden de är i inspirationsfasen.

Influecer marketing ger både trafik och starka länkar till din webbplats! Och givetvis bra varumärkeskännedom.

Kombinationen med Google Ads och sökmotoroptimering är överlägsen! Synergieffekterna är många och tydliga. Billigare annonser, fler klick m.m.

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Twittra om oss
Share on linkedin
Tipsa en kollega
Share on email
Skicka en länk