SEM – Googleannonsering

Google sökannonser

Det sker flera miljarder sökningar på Google varje dag. Många av dem söker just din produkt eller tjänst! Med Googleannonser i sökresultatet (SEM) kan du se till att dina potentiella kunder ser ditt varumärke när de letar efter din produkt, överväger dina erbjudanden och agerar.

Googles söknätverk är en grupp sökrelaterade webbplatser och appar där dina annonser kan visas. När du annonserar i Googles söknätverk kan din annons visas intill sökresultat när någon söker med termer som liknar dina sökord. Detta kallas för annonsering på Google Ads (tidigare Adwords).

Googleannonsering PPC

Anlita erfarna experter

inom Googleannonsering

Hos Redcarpet finns den rätta kompetensen för att hjälpa dig att framhäva viktig information om ditt företag, med annonstillägg för att ta med ytterligare information i dina annonser som företagets adress, länkar, produktrecensioner mm. Navigera mellan flikar, vyer och optimera för att nå bästa utfall.  Våra experter hjälper dig att hitta relevanta sökord som ditt företag vill synas på, tar fram annonser/annonstillägg samt vart trafiken ska drivas. 

Det är en kostnadseffektiv marknadsplats förutsatt att man sätter upp Google Ads-kampanjerna på rätt sätt. Detta kan göras av vår Google-experter som har genomgått gedigna utbildningar och erhållit Googles certifieringar för att säkerställa att de håller den kunskapsnivå som ni som kund skall kunna förvänta er. 

Vi arbetar löpande med våra kunders konton för att säkerställa att ni som kund inte spenderar pengar på trafik som inte är relevant för er verksamhet. Ni betalar bara när era annonser ger resultat, dvs. när människor klickar på er annons för att besöka er webbplats eller ringa till ert företag.

Nå lönsamhet med ett

väloptimerat Google Ads-konto

För att få ut det bästa av din Googleannonsering är det viktigt att vi bibehåller en tät och aktiv dialog med dig. Du som kund kan hela tiden se hur det går för dina annonser. Vi uppdaterar dig med lättolkade rapporter om vad vi har gjort, vad vi vill göra och hur resultaten ser ut. Vi strävar tillsammans med dig efter att alltid hitta den bästa lösningen.

Fabian Guerrero har många års erfarenhet och guidar dig gärna till ett väloptimerat konto. 

Tre anledningar

till att välja Googleannonsering i sökresultatet:

Vi skapar anpassade sökannonser som visas för dina potentiella kunder. Vårt mål är att hålla nere dina klickkostnader men öka din konverteringar.

Låt oss ta dig an dina potentiella kunder och fånga upp de när de är i inspirationsfasen och har börjat leta efter företag just som ditt. Vi vill att du ska sälja mer än dina konkurrenter!

En genomtänkt strategi som följs upp av analyser på den data vi får in, gör att vi hela tiden kan optimera för mer lönsamhet. Vi A/B-testar hela tiden för att veta vad som är rätt. Vi levererar – vi gissar inte!

Svar på

vanliga frågor om Google Ads

Det absolut viktigaste är en tydligt kontostruktur som baseras på din verksamhets mål. Ha alltid i åtanke att kontostrukturen skall vara enkel att hantera för att kunna skala upp när försäljningen tar fart.

Optimeringen baseras till stor del på hur mycket trafik du får in via dina annonser/kampanjer. Har du en stor budget kan man  jobba med kontot och optimering några timmar varje dag. Har du en mindre budget så rekommenderar vi att få lägga minst 2-3 timmar i veckan.

Egentligen bör man inte exkludera något av det, då dessa lyfter varandra konstant. Ponera att du annonserar med Google Ads och ser ett sökord som leder till försäljning. Om du då både har en sökannons samt har jobbat framgångsrikt med din SEO, då kommer du att få maximal effekt genom att både synas i sökannonsen samt i toppen av det organiska sökfältet. 

Här är teamet

som jobbar med sökannonsering via Google Ads

Sanna Oltegen Redcarpet Influencer marketing

Sanna
Oltegen

SEM / Influencer-Outreach

Astrid_medium

Astrid
Ahlander

SEM / Outreach

Fabian Google Ads expert annonsering

Fabian
Guerrero

SEO / SEM

Utnyttja hela Google Ads

för goda synergieffekter

Om du driver en e-handel är en av de mest lönsamma delarna av Google Ads oftast Google Shopping.

Google displayannonsering fungerar ypperligt mot remarketing (tidigare besökare/ sökningar) och branding.

I Googles annonseringsverktyg finner du även Youtube Ads. Ett billigt och effektivt sätt att få ut sitt budskap!

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Twittra om oss
Share on linkedin
Tipsa en kollega
Share on email
Skicka en länk